Algemene Voorwaarden target setting Montage Partners

 1. Het VELUX Target setting initiatief is enkel en alleen beschikbaar voor VELUX Montagepartners in 2020.
 2. De looptijd het target setting initiatief is van 1 augustus 2020 tot en met 31 december 2020.
 3. Een Montagepartner kan alleen meedoen als hij samen met een VELUX accountmanager een target heeft afgesproken over het aantal dakramen dat hij gaat inkopen vanaf 1 augustus tot en met 31 december 2020.
 4. Het target wordt vastgelegd in een contract ondertekend door de Montagepartner en VELUX.
 5. Het volgen en vaststellen van het aantal ingekochte dakramen door de Montagepartner wordt via het VELUX Rewards systeem gevolgd, waarbij de VELUX Montagepartner zijn inkoopfacturen van de bouwmaterialenhandel upload.
 6. In de maand augustus communiceert VELUX het target en de Rewards bonus structuur naar de Montagepartner.
 7. De extra verdiende Rewards middels de target setting worden in de maand januari 2021 toegevoegd aan de account van de deelnemende Montagepartner.
 8. De bonus Rewards structuur is als volgt opgebouwd.
  Level Target aug-dec Extra €(Rewards) per raam
  Level 1 Target + 1 €10
  Level 2 Target + 10% €20
  Level 3 Target + 20% €30
 9. Vanaf het eerste raam dat je boven je afgesproken target valt krijg je €10 extra bovenop je standaard Rewards. Vanaf 10% meer dan het afgesproken target krijg je €20 extra Rewards tot een maximum van €30 per dakraam wanneer je 20% over scoort.
 10. Alleen op de ramen die je over scoort krijg je extra Rewards. Wanneer je bijvoorbeeld 20% over scoort krijg je voor de eerste groep ramen, +1 tot 10% dus €10 extra per raam. Voor de ramen tussen de 10% en 20% €20 extra en alle ramen boven de 20% ten opzichte van je target €30.
 11. Tijdens de looptijd van deze promotie ontvang je 1 x per maand een overzicht, per e-mail, hoe je er voor staat ten opzichte van je target. Daarnaast kun je door in te loggen op je loggen pagina de voortgang bekijken.
 12. Wanneer je je target niet behaald blijf je uiteraard je standaard Rewards ontvangen.
 13. Voor vragen over deze promotie contacteer je VELUX accountmanager.