Algemene Voorwaarden VELUX Rewards loterij december 2018

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie van VELUX Nederland B.V. (VELUX), de VELUX Rewards loterij. Deze actie houdt in dat leden van het VELUX Rewards programma aanspraak kunnen maken op de prijzen, zoals vermeld onder punt 9 van deze algemene voorwaarden. Door deel te nemen aan deze VELUX Rewards loterij en/of aanspraak te maken op één van de prijzen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 1. De organisator van deze actie is VELUX Nederland B.V., gevestigd te Molensteijn 2, 3454 PT De Meern.
 2. Deelname aan deze VELUX Rewards loterij is mogelijk vanaf 1 december 2018 tot en met 31 december 2018.
 3. Deelname aan deze VELUX Rewards loterij is niet mogelijk voor particulieren. Deelname aan deze VELUX Rewards promotie is slechts toegestaan voor bedrijven die ingeschreven staan in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en zich hebben geregistreerd in het VELUX Rewards systeem. Ook Bouqmaterialen handelaren, raamdecoratie dealers, aannemers en/of Montagebedrijven die niet actief zijn op de consumentenmarkt maar zich richten op woningbouwprojecten en architecten zijn uitgesloten van deelname.
 4. U kunt vanaf 1 december t/m 31 december 2018 aanspraak maken op een lot voor de VELUX Rewards loterij door de inkoopfactuur van VELUX producten bij een officieel en geregistreerd verkooppunt van VELUX producten, via uw VELUX Rewards account in te dienen. Dit geldt voor alle inkoopfacturen uit het jaar 2018, mits niet reeds eerder ingediend voor het VELUX Rewards programma. Dit geschiedt op de volgende wijze:
  • Wanneer u nog geen lid bent van VELUX Rewards programma, registreert u zich voor de VELUX Rewards promotie op www.velux.nl/rewards. Bij registratie dienen uw bedrijfsgegevens te worden ingevoerd. Door registratie voor de VELUX Rewards promotie gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor communicatie met betrekking tot VELUX Rewards.
  • Bij registratie voor de VELUX Rewards promotie ontvangt u een welkomst e-mail met een gebruikersnaam en pincode. Daarmee kunt u inloggen in het VELUX Rewards programma, te vinden op www.velux.nl/rewards.
  • Vervolgens kunnen de aangekochte VELUX producten worden geregistreerd door middel van het uploaden van een inkoopfactuur van VELUX producten bij een officieel en geregistreerd verkooppunt van VELUX producten.
   • Iedere productregistratie dient te worden voorzien van een geldige inkoopfactuur van een officieel en bij VELUX geregistreerd verkooppunt. Een kopie van deze inkoopfactuur kan worden geüpload in de gebruikelijke formats, waaronder JPEG, PNG en PDF. Let erop dat u het aankoopbedrag op de inkoopfactuur redigeert/zwart maakt. Daarnaast dient de inkoopfactuur in ieder geval de volgende gegevens te bevatten: i) de VELUX productcode(s), ii) het aantal producten dat is aangekocht, iii) de datum van aankoop, iv) de naam en details van het verkooppunt en v) het factuurnummer.
   • Onder voorbehoud van goedkeuring door VELUX wordt de corresponderende VELUX Reward waarde toegevoegd aan uw account. Dit verificatieproces kan een aantal werkdagen in beslag nemen. Bovendien kan u worden gevraagd om de inkoopfactuur nogmaals te uploaden, wanneer de vereiste gegevens niet goed leesbaar zijn.
   • Aankopen die worden goedgekeurd door VELUX kunnen direct worden ingewisseld voor een papieren - of E-Voucher van de Media Markt, Bol.com, Ticketmaster, Bijenkorf of Weekendjeweg.nl. U kunt er echter ook voor kiezen om de aankopen te laten optellen bij andere aankopen.
   • Het bedrag dat wordt ingewisseld voor een Voucher wordt van de totaal gespaarde waarde afgetrokken.
 5. Per goedgekeurde factuur ontvang u één lot voor de VELUX Rewards loterij. Het lotnummer dat u ontvangt voor de goedkeurde factuur is het bijbehorende referentienummer bij die factuur.
 6. Alleen goedgekeurde facturen binnen het VELUX Rewards systeem, die zijn geüpload tussen 1 december 2018 en 31 december 2018, kunnen een geldig lotnummer genereren.
 7. Op 15 januari zal er door middel van een officiële trekking de 20 prijswinnaars worden getrokken.
 8. Indien u een prijs heeft gewonnen, zal VELUX u daarover informeren.
 9. De prijzen die deelnemers aan de VELUX Rewards loterij kunnen winnen zijn als volgt: Prijzen loterij: 3x weekendje weg (t.w.v. €250,-), 4x Rewards verdubbelaar van wat er die maand wordt ingediend en goedgekeurd, 3x VELUX winterpakket; VELUX Muts, VELUX sokken, VELUX thermosfles (€7,50), VELUX paraplu en tot slot 10x VELUX IJskrabber.
 10. Voor de overige voorwaarden van het VELUX Rewards programma verwijzen wij graag naar de algemene voorwaarden van het programma die ok te vinden zijn op www.velux.nl , onder het kopje algemene voorwaarden.

Wij raden je aan een kopie van deze voorwaarden te bewaren voor eigen gebruik.

Contact
VELUX Nederland B.V.
Molensteijn 2
3454 PT DE MEERN
Tel.nr 030-6.629.629