Algemene Voorwaarden VELUX Reward koppelgootstuk promotie mei t/m eind augustus 2019

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie VELUX gootstukken, van VELUX Nederland B.V (VELUX), die eruit bestaat dat leden van het VELUX Rewards programma aanspraak kunnen maken op een VELUX Reward, in de vorm van een Media Markt, Bol.com, Ticketmaster, Bijenkorf, Weekendjeweg.nl en ZALANDO. Door deel te nemen aan deze VELUX Reward promotie en door aanspraak te maken op een VELUX Reward in de vorm van een Media Markt, Bol.com, Ticketmaster, Bijenkorf, Weekendjeweg.nl of ZALANDO papieren Voucher of E-Voucher ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

In geval van strijd met eerdere communicatie, waaronder reclame- en/of promotiemateriaal, prevaleren deze algemene voorwaarden voor de VELUX Reward promotie.

Wij raden je aan een kopie van deze voorwaarden te bewaren voor eigen gebruik.

  1. De organisator van deze actie is VELUX Nederland B.V., gevestigd te Molensteijn 2, 3454 PT De Meern.
  2. Je kunt vanaf 1 mei t/m 31 augustus 2019 aanspraak maken op een VELUX Reward van €30 door je factuur van je aankoop van een VELUX koppelgootstuk bij een door VELUX geaccepteerd officieel verkooppunt plus dakramen te uploaden via je VELUX Rewards account op www.velux.nl/rewards
  3. Naast de €30 op je VELUX gootstuk ontvang je de reguliere Rewards punten op de overige VELUX producten op je factuur.
  4. Voor de overige voorwaarden verwijzen wij graag naar de algemene voorwaarden van het VELUX Rewards programma op www.velux.nl/rewards.